Τρίτη, Φεβρουαρίου 2

Μύλος στη Βουλή με τον… Μυλόπουλο! Διόρισαν πρώην Πασόκο και τώρα Συριζαίο τ.πρύτανη πρόεδρο της Αττικό Μετρό που έκανε ταξιδάκια αναψυχής σε χαμάμ στην Κωνσταντινούπολη με λεφτά του δημοσίου έδινε 2.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και I phone στις γκόμενες!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!


Εν μέσω σφοδρών αντιπαραθέσεων εγκρίθηκε από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ο διορισμός του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.
Τα αίματα, πάντως, άναψαν όταν τον λόγο πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τον χαρακτήρισε πρύτανη της διαπλοκής και της λαμογιάς. «Έδινε 32.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και 2000 ευρώ στους συνεργάτες του. Έπαιρνε iPhone σε γκόμενες και βάζανε
τηλεοράσεις στο σπίτι τους. Όχι μόνο είναι ακατάλληλος αλλά θα πρέπει να εξετάζετε από την δικαιοσύνη», είπε με την επιτροπή να παίρνει φωτιά. Αργότερα, ο κ. Μυλόπουλος σήκωσε το γάντι στις αιτιάσεις και άλλων βουλευτών, όπως του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη. «Απάντησε η δικαιοσύνη για όσα με κατηγόρησαν, με οριστικό και τελεσίδικο τρόπο. Με αφορμή τον νόμο Διαμαντοπούλου είχα δεχτεί επίθεση από μερίδα του Τύπου, ευτυχώς για κάθε κατηγορία έγινε έρευνα εισαγγελική, 27 εισαγγελικές έρευνες άνοιξαν, αποδείχτηκαν ψευδή, μπήκαν όλες στο αρχείο», είπε και συνέχισε: «η μόνη υπόθεση που έφτασε στο ακροατήριο ήταν το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, όταν και αθωώθηκα κατόπιν πρότασης του εισαγγελέα».

Όπως εξήγησε ο κ. Μυλόπουλος εκείνη την περίοδο ως πρύτανης του ΑΠΘ ήταν επιστημονικός υπεύθυνος της της αποκατάσταση τη Ιεράς Μονής της Χάλκης και «με αφορμή αυτή την σχέση περίπου 2 φορές των μήνα έπρεπε να ήμουν στην Κωνσταντινούπολη». Μάλιστα επιχειρώντας να εξηγήσει τα …ανεξήγητα σημείωσε: «Όταν πηγαίνουμε ταξίδι το πρωί κάνουμε την δουλειά μας και το βράδυ πάμε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Δεν είναι κατακριτέο αυτό»!

Την ίδια ώρα, τόσο ο Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) όσο και ο Γιάννης Τραγάκης(ΝΔ) μίλησαν για τις στενές σχέσεις του καθηγητή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν από την τοποθέτηση του Σπύρου Λυκούδη(Ποτάμι). «Μόνο για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας βρισκόμαστε σε μια απόσταση από τον τρόπο που ασκεί πολιτική ο κ. Μυλόπουλος», σημείωσε ο βουλευτής του Ποταμιού και μίλησε για συγκεκριμένα άρθρα του καθηγητή στα οποία κατακεραύνωνε το Ποτάμι. «Είμαι καθηγητής υδραυλικής και ξέρω πως λειτουργούν τα κανάλια αποχέτευσης», ήταν η απάντηση του κ. Μυλόπουλου, σχόλιο που έκανε έξαλλο τον Σπ. Λυκούδη, με τον Χ. Σπίρτζη αργότερα σε κατ’ ιδίαν συνομιλία να… απολογείται!