Τρίτη, Ιανουαρίου 10

N.Δ. και Κούλης καλούν στα ψηφοδέλτια κάθε καρυδιάς καρύδι…. ξεπεσμένους γκέηδες και εξευγενισμένους πισωλέντηδες των καλλιτεχνικών σανιδιών που ετοιμάζονται να μπουν στις λίστες…

Συνδυασμός που σκοτώνει...ανθέλληνες και γκέουλες...αχ, τι ωραία.... Τώρα έχετε σίγουρη τη νίκη συνεχίστε έτσι...Κούλη δυνατά !

Νέα τουρκοκρατια: Τον θαυμαστη του Κεμαλ,  Ρεμο ετοιμαζει για τα ψηφοδελτια

της ΝΔ ο κουλης μιζοτακης…

Νέα τουρκοκρατία: Τον θαυμαστή του Κεμάλ, Ρέμο ετοιμάζει για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Μητσοτάκης

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει! Καμιά εντύπωση δεν μας προκαλεί πως ο ακραία νεοφιλελεύθερος Κούλης  Μιζοτάκης αναζητά κάθε τυχάρπαστο ή εθνομηδενιστή για να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια της καταρρέουσας ψοφοδεξιάς.

Την ώρα λοιπόν που κρίνεται το μέλλον της Κύπρου, ο  Κούλης προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση.



Όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό ο πρόεδρος της ΝΔ συνάντησε σήμερα το απόγευμα τον θαυμαστή του Κεμάλ, Αντώνη Ρέμο στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς.

Η παρουσία του τραγουδιστή στα γραφεία της Πειραιώς φούντωσαν τις πληροφορίες ότι πιθανώς συζητήθηκε και το όνομα του Αντώνη Ρέμου, να αξιοποιηθεί, όπως έχει ακουστεί και γι΄ άλλους καλλιτέχνες στις εκλογικές λίστες της ΝΔ, όταν προκηρυχτούν εκλογές.

Εμείς από την πλευρά μας να θυμίσουμε πως ο Ρέμος δίχως κανένα είδος ντροπής δήλωσε σε τουρκικό μέσο πως είναι περήφανος (!) που ο σφαγέας του Ελληνισμού, Κεμάλ γεννήθηκε στον Λαγκαδά.


ΔΕΙΤΕ  ΚΙ  ΑΥΤΟ,  ΕΔΩ  >>>>>>>

«ΚAI ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚAI ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ…» ~ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!