Κυριακή, Μαΐου 28

Προσλήψεις

Προκηρύξεις για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο
Σειρά από προσλήψεις προβλέπουν οι προκηρύξεις από φορείς του Δημοσίου που είναι ανοιχτές για αιτήσεις. Οι προκηρύξεις αφορούν προσλήψεις σε δήμους, Πανεπιστήμια αλλά και γενικότερα δημόσιους φορείς. Στο συνοπτικό αρχείο μπορείτε να βρείτε τις θέσεις, link για την προκήρυξη και τα δικαιολογητικά.


Δείτε εδώ το αρχείο με τις προκηρύξεις (23/5/17).

Ryanair
Εκατό προσλήψεις προσωπικού χωρίς προϋπηρεσία θα πραγματοποιήσει η Ryanair μέσω της εταιρείας-μονίμου συνεργάτη της, Crewlink. Η επιλογή των νέων συνεργατών θα γίνει στο πλαίσιο τριών εκδηλώσεων με τίτλο, «Ημέρες Πρόσληψης» σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χανιά. Οι ακριβείς ημερομηνίες είναι: για τη Θεσσαλονίκη στις 10 Μαΐου, για την Αθήνα στις 11 Μαΐου και για τα Χανιά στις 9 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, επισημαίνεται ότι η προϋπηρεσία για αυτές τις θέσεις δεν είναι απαραίτητη. Οσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και εν δυνάμει επιλογής μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα www.crewlink.ie

ΑΒ: Προσλήψεις πωλητών και στελεχών σε εννέα πόλεις
Δεκάδες προσλήψεις στελεχών και πωλητών σε όλη τη χώρα πραγματοποιεί η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι θέσεις αφορούν τόσο τα ομώνυμα καταστήματα όσο και τη φίρμα Cash and Carry στον Γέρακα, στην Αθήνα, στον Βόλο, στην Κέρκυρα, τη Χαλκιδική, τη Νάξο, την Εύβοια, τη Λαμία και τη Λήμνο. Στις ειδικότητες που ζητούνται περιλαμβάνονται οι εξής: Compensation-Benefits and Metrics Associate, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής (General Accounting Manager), Αναλυτής Σχεδιασμού (Planning Analyst), IFRS Specialist, Junior Category Managers, Java Developers, Διοικητικός /Επιχειρησιακός Ελεγκτής (Senior Corporate /Business Auditor), Εξωτερικοί Πωλητές, Πωλητές Κρεοπωλείου, υπεύθυνοι Τυποποιημένων, υπεύθυνοι Τμημάτων και προσωπικό τμημάτων για τα καταστήματα Κέρκυρας, Αλιβερίου, Λαμίας και Νικητή Χαλκιδικής.

Αναφορικά με τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι, απαραίτητοι κρίνονται οι τίτλοι σπουδών ειδικά για τις στελεχιακές θέσεις, ενώ οι υπεύθυνοι κρεοπωλείου θα πρέπει να διαθέτουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Επίσης, θα πρέπει -ιδανικά- να διαθέτουν προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και χειρισμού Η/Υ. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.abcareers.gr/formNew.asp

ΜΕΤΡΟ
Η εταιρεία ΜΕΤΡΟ επιθυμεί να προσλάβει διευθυντικά στελέχη και υπαλλήλους κρεοπωλείων για τα καταστήματα Cash & Carry στα Φιλιατρά, στα Ιωάννινα, στη Ζάκυνθο, στο Αργος, στη Λάρισα, στην Καστοριά και στην Πρέβεζα. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις διευθυντικών στελεχών θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και προϋπηρεσία τουλάχιστον τεσσάρων ετών. Οσον αφορά στις θέσεις για υπαλλήλους κρεοπωλείου, προϋποθέσεις είναι η κατοχή απολυτηρίου Λυκείου, βεβαίωσης Κρεοπώλη και η προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ή τριών ετών. Βιογραφικά: http://mycareer.metro.com.gr/AddNew.aspx?chkc=Y

Wurth Hellas
Συμβούλους πωλήσεων επιθυμεί να προσλάβει η Wurth Hellas. Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τα υποκαταστήματα της εταιρείας στην Αττική, στην Αχαΐα, στη Θεσσαλονίκη και στη Φθιώτιδα και θα πρέπει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις: κατοχή απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίο ΙΕΚ/ΤΕΙ τεχνικής ειδικότητας και καλή γνώση χειρισμού Η/Υ. Βιογραφικά: http://wurthformsmini.applymycv.gr/mainsite/careersApply.html

Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Τη Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας επιθυμεί να στελεχώσει με πτυχιούχους πανεπιστημίου η εταιρεία ποτών Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Χημικού, Χημικού Μηχανικού, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ή πτυχίο Βιολόγου. Βιογραφικά: https://www.athenianbrewery.gr/gr/el/age-checker/?return=theseis-ergasias

UniSystems
Είκοσι μία ανοιχτές θέσεις προσφέρει η εταιρεία σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών UniSystems. Οι θέσεις αφορούν πλήρη απασχόληση, είτε με σύμβαση αορίστου χρόνου ή με σύμβαση ορισμένου χρόνου (τύπου συμβόλαιο) και αφορά πτυχιούχους ή κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου Πληροφορικής, ΙΤ, Προγραμματισμού και κάθε συναφούς ειδικότητας, καθώς και Διαχείρισης Εργων (Project Management), Ανάλυσης Δεδομένων και Ανάπτυξης Δικτύων.

Αναλόγως της ειδικότητας που θα επιλέξουν, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν, εκτός από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών, προϋπηρεσία διάρκειας από δύο έως επτά έτη, καθώς και άριστη γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.

Επιπλέον, θα συνεκτιμηθούν «αξίες» των υποψηφίων, όπως οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η δυνατότητα εργασίας τόσο ανεξάρτητα όσο και στο πλαίσιο ομάδας, η ευελιξία και η δυνατότητα ταξιδιών, οι ηγετικές και διαπραγματευτικές ικανότητες και η προσαρμοστικότητα στο εργασιακό αντικείμενο.

Αναφορικά με τις ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: Network Engineer, Business Analyst και Senior Business Analyst, Software Engineer, Project Manager, Information Security Engineer, c++ Developer, Java Application Architect Designer, Contract Support Officer, Java Analyst, Software Test Engineer, Senior Java Software Engineer, Senior Web Developer /Architect, Junior Java/JEE Software Engineer, Σύμβουλος Ασφαλείας (Penetration Tester), Oracle Software Engineer, Solutions Architect και Bid Engineer.

Πληροφορίες: http://www.unisystems.com/vacancies

Generation Y
Στον χώρο του του Internet Consulting και του Web Design δραστηριοποιείται η εταιρεία Generation Υ, η οποία προσφέρει στους πελάτες της ηλεκτρονική προβολή, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής, βελτιστοποίησης και εφαρμογών.

Η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει δώδεκα νέους συνεργάτες, προερχόμενους από τους κλάδους της Πληροφορικής, του ΙΤ, του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ, του Γραφικού Σχεδίου, της Διοικητικής Υποστήριξης και του Performance Μάρκετινγκ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας, δημόσιας ή ιδιωτικής, εκπαίδευσης, και άριστη γνώση τόσο της ελληνικής όσο και της αγγλικής γλώσσας. Απαραίτητο προσόν θεωρείται και η προϋπηρεσία διάρκειας έως πέντε έτη. Θα συνεκτιμηθούν, επίσης, οι καλές γνώσεις παρουσιάσεων, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων, η ικανότητα διαχείρισης χρόνου. Επίσης, η ικανότητα στη διαπροσωπική επικοινωνία, η άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, η δυνατότητα προτεραιοτήτων και η τήρηση των προθεσμιών (deadlines).

Μεταξύ άλλων θα προσληφθούν: Digital Marketing Manager, Administration Assistant, Front-end Developer, Search Engine Optimization Manager, Graphic Designer, Digital Account Manager και Senior Front-end Engineer. Βιογραφικά: https://www.generation-y.gr/en/jobs

EY Club
Η εταιρεία εμπορίας ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων και εκπόνησης-προώθησης προγραμμάτων υγείας EY Club στη Θεσσαλονίκη αναζητά προσωπικό τηλεφωνικής προώθησης των προϊόντων της και εξυπηρέτησης μελών. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 25 ετών, προϋπηρεσία σε τηλεφωνικό κέντρο και επικοινωνιακές δεξιότητες (αφορούν την τηλεφωνική προώθηση), καθώς και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, ή πτυχίο Νοσηλευτικής ή άλλης αντίστοιχης σχολής παραϊατρικών επαγγελμάτων, γνώσεις χρήσης Η/Υ, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Οι υποψήφιοι για την πρώτη ειδικότητα θα απασχοληθούν με μερική απασχόληση, ενώ στη δεύτερη θα εργαστούν με πάγια μηνιαία αντιμισθία. Βιογραφικά: hr@eyclub.gr

Θέσεις εργασίας στα Public
Τα Public αναζητούν διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους.

Πατήστε εδώ για δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Θέσεις εργασίας στα καταστήματα Forky
Τα καταστήματα φαγητού Forky προσφέρουν θέσεις εργασίας αναρτώντας σχετικές αγγελίες στην ιστοσελίδα τους.

Αναλυτικότερα, δείτε ΕΔΩ.

Προσλήψεις στα Coffee Island
Έτοιμοι να προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον απασχόλησης με συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας, δηλώνουν από την αλυσίδα Coffee Island, προσφέροντας θέσεις εργασίας.

Αναλυτικότερα δείτε ΕΔΩ.

Προσωπικό στη Media Markt
H Media Μarkt ζητά να καλύψει κενές θέσεις εργασίας. Ζητούνται σύμβουλοι πωλήσεων, ταμίες, τεχνικοί κ.α.

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις ΕΔΩ.

Θέσεις εργασίας στη Leroy Merlin
Θέσεις εργασίας προσφέρει η Leroy Merlin η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Ιούνιο 2005. Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρίας στην Ελλάδα βασίζεται στη γνώση των συνηθειών των πελατών καθώς και στην προσαρμογή της γκάμας και της οργάνωσης των καταστημάτων στις ανάγκες τους.

Πριν το άνοιγμα καταστήματος πραγματοποιούνται επισκέψεις σε κατοικίες πελατών ώστε να αναγνωριστούν οι καθημερινές συνήθειες των κατοίκων και να προσαρμοστούν οι γκάμες στις τοπικές ανάγκες.

Δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρονται, εδώ.

Προσωπικό ζητεί η Coca Cola-Τρία Έψιλον
Θέσεις εργασίας προφέρει αυτήν την περίοδο η Coca Cola σε πόλεις ανά την Ελλάδα.

Αναλυτικότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Θέσεις εργασίας στις Εκδόσεις Πατάκη
Θέσεις εργασίας προσφέρουν οι Εκδόσεις Πατάκη αναρτώντας στην ιστοσελίδα τους αγγελίες αναζήτησης προσωπικού.

Αναλυτικότερα, δείτε ΕΔΩ.

Προσωπικό για τη βιομηχανία «Κρι-Κρι»
Προσωπικό αναζητεί η βιομηχανία γάλακτος «Κρι – Κρι», αναρτώντας στην ιστοσελίδα της τις θέσεις για τις οποίες αναζητά εργαζόμενους.

Αυτή τη στιγμή οι ενεργές αγγελίες για θέσεις εργασίας είναι οι εξής:

Επιθεωρητής Πωλήσεων

Μηχανολόγος Μηχανικός

Βοηθός Λογιστή & ΙΤ Support

Αναλυτικότερες λεπτομέρειες και αποστολή βιογραφικού ΕΔΩ.

Forthnet
Δεκάδες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα προσφέρει η εταιρεία λύσεων πληροφορικής και επικοινωνίας, Forthnet.

Η πλειονότητά τους αφορά τον τομέα των πωλήσεων. Επίσης, θα προσληφθούν ένας Area Manager συνδρομητικής τηλεόρασης στην Πελοπόννησο, ένας Business Intelligence Analyst, ένας Web Developer και ένας Presales Engineer στην Καλλιθέα, ένα Στέλεχος Εξυπηρέτησης πελατών, ένας SME Group Services Manager και ένας Αναλυτής Οικονομικών Ελέγχων για την Κάντζα, και ένας Shops Support Infrastructure Engineer για τον Κολωνό. Επίσης, ζητούνται υπάλληλοι Τεχνικής Υποστήριξης Συνδρομητών για τα γραφεία της εταιρείας στον Ταύρο Αττικής.

Πληροφορίες: http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=7270

Προσλήψεις στη Wind
Η WIND Ελλάς στην ιστοσελίδα της έχει αναρτήσει μια μεγάλη λίστα με ειδικότητες στις οποίες ζητά προσλήψεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, αποστολή βιογραφικού και αναζήτηση θέσης στην εταιρεία, δείτε ΕΔΩ.

Προσωπικό για τη Media Markt
H Media Μarkt ζητά να καλύψει κενές θέσεις εργασίας. Ζητούνται σύμβουλοι πωλήσεων, ταμίες, τεχνικοί κ.α.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας: «Αναζητούμε ανθρώπους στους οποίους μπορούμε να βασίσουμε τα μελλοντικά στρατηγικά μας πλάνα και επενδύουμε στη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτισή τους δίνοντάς τους ευκαιρίες για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη».

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις ΕΔΩ.

Θέσεις εργασίας στη Lidl
Νέα λίστα με διαθέσιμες θέσεις δημοσιοποίησε η Lidl.

Δείτε τι ειδικότητες ζητάει και πώς να στείλετε βιογραφικό.

Περισσότερα ΕΔΩ

Πωλητές στη Mediatel
Εκατόν δέκα νέες ευκαιρίες εργασίας προσφέρουν δύο μεγάλοι Oμιλοι του τομέα τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στη Mediatel θα προσληφθούν 100 νέοι συνεργάτες στην ειδικότητα Εκπροσώπου Τηλεφωνικών Πωλήσεων. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Επίσης, θα πρέπει να μπορούν να εργαστούν υπό συνθήκες πίεσης και να διαθέτουν ομαδικό πνεύμα. Η επαγγελματική εμπειρία δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη, ενώ η εταιρεία δεν θέτει ούτε όριο ηλικίας για τους ενδιαφερόμενους. Προσφέρει, δε, σταθερό μισθό, δυνατότητα εργασίας με ευέλικτο ωράριο προσαρμοσμένο στις δυνατότητες και τις ανάγκες των υπαλλήλων και δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης. Πληροφορίες στο 214 214 8000 (επιλογή 1).

Δεκάδες προσλήψεις από τα MyMarket
Δεκάδες προσλήψεις θα πραγματοποιήσει η ανερχόμενη αλυσίδα σούπερ μάρκετ MyMarket, τόσο για τα καταστήματά της στην Αθήνα όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ελληνικών συμφερόντων αλυσίδα ενδιαφέρεται να καλύψει θέσεις πωλητών, ταμιών, υπεύθυνων καταστημάτων και διευθυντικών στελεχών. Συγκεκριμένα, στα καταστήματα Γλυφάδας, Βάρης, Σαρωνίδας και Αναβύσσου, Κερατέας, Λαυρίου και Ρόδου τις θέσεις θα καταλάβουν πωλητές, ταμίες και αποθηκάριοι.

Νέες θέσεις εργασίας για υπαλλήλους και υπεύθυνους στο τμήμα Κρεοπωλείου προσφέρονται στα καταστήματα στην Ανοιξη, στα Μέγαρα, στην ανατολική Αττική, στα δυτικά και βόρεια προάστια προάστια, ενώ υπεύθυνους καταστήματος ζητά το νέο κατάστημα στην Ανοιξη. Οσο για τα καταστήματα Ναυπάκτου, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Αττικής και Ιωαννίνων οι θέσεις αφορούν διευθυντικά στελέχη.

Τα προσόντα
Αναφορικά με τα προσόντα που θα κρίνουν την επιλογή των υποψηφίων, οι πωλητές και οι ταμίες θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 35 ετών, απολυτήριο Λυκείου, βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ οι κρεοπώλες θα πρέπει να έχουν βεβαίωση της αντίστοιχης σχολής, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών και ηλικία έως 40 ετών.

Για τις θέσεις υπευθύνων καταστήματος, απαιτούνται απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία στις πωλήσεις και γνώση των προϊόντων και της διαχείρισής τους, ικανότητες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και εστίαση στον πελάτη.

Τέλος, οι υποψήφιοι για τις διευθυντικές θέσεις θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, προϋπηρεσία τουλάχιστον τεσσάρων ετών σε αντίστοιχη θέση, προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων, αποδεδειγμένη ικανότητα ανάπτυξης πωλήσεων και επίτευξης στόχων και εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε καταστήματα λιανικής.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 28.93.500 και την ιστοσελίδα: www.mymarket.gr

Δείτε εδώ άλλες θέσεις εργασίας

eisodima.gr