Παρασκευή, Οκτωβρίου 27

Όχι στα νέα βιβλία Θρησκευτικών


Την Δευτέρα 23/10/2017, κλιμάκιο της Νέας Δεξιάς υπό την πεφωτισμένη ηγεσία του Γενικού Γραμματέα μας Χρήστος Χρηστίδης στάθηκε δίπλα στους Ορθοδόξους Έλληνες, κλήρο και λαό, που πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κατά των νέων Θρησκευτικών από το Δημαρχείο του Αμαρουσίου μέχρι το Υπουργείο Παιδείας.

Ήταν άκρως συγκινητικό το γεγονός πως μια στρατιά λαού, κληρικών λαϊκών, νέων παιδιών και γερόντων, οικογενειών με μικρά παιδιά στα καρότσια, ένα πλήθος άνω των δύο χιλιάδων ψυχών με πανό και σημαίες, κατέκλυσαν ειρηνικά την Κηφισίας κι έφτασαν με αμείωτο αγωνιστικό παλμό μέχρι το Υπουργείο Παιδείας.
Συγχαρητήρια στην Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, αυτή την πνευματική κυψέλη Ορθοδοξίας κι όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους με ιδιαίτερη μνεία στον εκλεκτό Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτης Τσαγκάρης, στην Εστία Πατερικών Μελετών του αγίου Γέροντα π.Σαράντη Σαράντου, στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.Φι.Π) καθώς και στην σπουδαία και μαχητική Ενωμένη Ρωμιοσύνη που διοργάνωσαν μιαν πραγματικά παλλαϊκή ορθόδοξη σύναξη, η οποία μας θύμισε σε παλμό ανάλογα γεγονότα επί των ημερών του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου μας Χριστοδούλου.
Άξιοι όλοι χίλιες φορές και δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους γιατί
ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Φαίδων Χριστοδουλάκης
Γραμματέας Ορθοδοξίας και Θρησκευμάτων
http://neadexia.gr