Τρίτη, Νοεμβρίου 7

Αυτό το ρεμάλι είναι υπουργός! Δίδασκε σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας! Κυνική ομολογία για συνειδητή επιλογή «καταστροφή» της μεσαίας τάξης! Την ίδια στιγμή που γίνεται χαμός από τις αυτοκτονίες ελεύθερων επαγγελματιών...

Μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας, ο κύριος Χουλιαράκης παραδέχθηκε πως το υπεροπλεόνασμα στηρίχθηκε στην υπερφορολόγηση και στις θυσίες της μεσαίας τάξης και των εντίμων φορολογουμένων.
Αποτέλεσμα εικόνας για χουλιαρακης
«Η αλήθεια είναι – και δεν κρύβομαι – ότι η φορολογική επιβάρυνση που συνεπάγεται ο προϋπολογισμός του 2017 και του 2018 είναι μεγάλη για κρίσιμες κατηγορίες της κοινωνίας. Είναι μεγάλη για τους έντιμους και τους συνεπείς φορολογούμενους. Είναι μεγάλη για τη μεσαία τάξη. Είναι μεγάλη για τους

ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι μια συνειδητή επιλογή, που μεταβατικά πήρε η Κυβέρνηση, ώστε να καταφέρει να ενισχύσει οικονομικά τα πιο αδύναμα, τα πιο ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας, οικογένειες με δύο ανέργους και παιδιά και οικογένειες με εισοδήματα κάτω των 4.800 ευρώ το χρόνο, κάτι που η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν έκανε» είπε ο κ. Χουλιαράκης.
proto thema


Είναι τρομακτικό, είναι ασύλληπτο...δεν το χωρά νους ανθρώπου αυτό που έκαναν. Διαλύουν, καταστρέφουν ζωές ανθρώπων οι οποίοι έτυχε να κάνουν όνειρα... να έχουν κάποια περιουσία.
Ποιες οικογένειες είναι αυτές με εισοδήματα κάτω των 4.800 ευρώ;  Μήπως είναι Ρομά; Μήπως σύντροφοι από Σοβιετική Ένωση;; Να το προχωρήσουμε λίγο;  Πληρώνουν Δ.Ε.Η;;Είναι στα κοινωνικά τιμολόγια. Πληρώνουν ευδαπ; Κοινωνικά τιμολόγια. Αν είναι και οικογένειες πολυτέκνων διορίζονται τα παιδιά τους στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Σε προγράμματα για ανέργους. Είναι γνωστά αυτά...εδώ και αρκετά χρόνια.
Και τι κάνουν ρε φίλε;  Με πρόσχημα τα χαμηλά εισοδήματα των 4.800 ευρώ τσακίζουν την μικρομεσαία τάξη χωρίς έλεος. Τσακίζουν αυτούς που ως συνταξιούχοι παίρνουν 100-120 ευρώ περισσότερα τον μήνα....

Τους φτωχοποιούν αδίστακτα χωρίς κοινωνικά τιμολόγια, χωρίς οίκτο, χωρίς ΤΙΠΟΤΑ. Τους αφήνουν στο έλεος του θεού. Βυθίζουν στην απελπισία ανθρώπους που παίρνουν μια σύνταξη 500 ευρώ  ( χωρίς έσοδα από πουθενά) τον μήνα με παιδιά άνεργα, επειδή έτυχε να έχουν ένα σπίτι μετά από κόπους, στερήσεις και βάσανα μιας ζωής, επειδή δεν είναι πολύτεκνοι,  χήρες,  ελεύθερους επαγγελματίες που έκαναν το λάθος να ανοίξουν ένα μαγαζάκι...να θεωρούνται το μεγάλο κεφάλαιο!!!!! Καπιταλιστές!!!  Ένα τρομακτικό μίσος για  τους ανθρώπους του μόχθου, ενώ την ίδια στιγμή διορίζουν από το παράθυρο!

Θερίζουν συνειδητά την ραχοκοκαλιά της οικονομίας και μετά μιλάνε για ανάπτυξη. Γελάνε με τον πόνο και τον καημό του άλλου που πάλεψε στην ζωή του για κάτι...και έρχονται και του το παίρνουν.... αν διαμαρτυρηθεί χαρακτηρίζεται φασίστας. 

Kρύβονται πίσω από την μπόχα της Χρυσής Αυγής.....την δικιά τους Χρυσή Αυγή που έβγαλαν από την φυλακή. Από το 2011 γράφουμε...Η αλήθεια πάντα είναι σκληρή.
http://perimajestic.blogspot.gr