Τρίτη, Νοεμβρίου 21

Υπόμνημα Κρίτωνος Δ. Ιακώβου προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με την πολιτική του δίωξη από το....

κατοχικό καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !

Φίλοι αναγνώστες των πατριωτικών μπλογκς, σας παραθέτω το υπόμνημα που θα υποβάλλω εντός δέκα ημερών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας, για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στην πειθαρχική μου δίωξη :"Διώκομαι πειθαρχικά, διότι έπραξα το καθήκον μου και αντιτάχθηκα στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που αποδομεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και μετατρέπει σταδιακά το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων σε Υπουργείο Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών.

Διώκομαι πειθαρχικά, διότι έπραξα να χρέος μου και αντιστάθηκα στην ύπουλη επίθεση της Αριστερής Αμερικανοσιωνοκίνητης Κατοχικής Κυβέρνησης κατά της Ορθόδοξης Πίστης μου και του πανένδοξου Ελληνορθόδοξου Έθνους.
Υπάλληλοι του Υπουργείου φερέφωνα του Αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη με κατασυκοφάντησαν (με χαρακτήρισαν επιδειξία, ηδονοβλεψία, εφαψία κ.λπ.) στο Διαδίκτυο, προκειμένου να θεωρηθεί απολύτως δικαιολογημένη η θέση μου σε αργία.
Όπως έχω αναφέρει σε δημόσια αναφορά μου, οι υπάλληλοι Αναστάσιος Παππάς και Καλλιόπη Φράγκου ηρνούντο κατ' επανάληψη να υπογράψουν τα πορίσματά μου, προκειμένου να μην "βγουν στο φως" οι εγκληματικές "παρατυπίες" και παραλείψεις της Πολιτικής Ηγεσίας εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Στο γραφείο μου στο Υπουργείο Υγείας είχαν εισβάλλει επανειλημμένως άγνωστοι μπαχαλάκηδες, μου έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα και κατέστρεψαν εικόνες Αγίων που είχα αναρτήσει στους τοίχους !
Επανειλημμένως με είχαν απειλήσει τηλεφωνικώς ότι θα με δείρουν και θα με φονεύσουν.
Η υπάλληλος Καλλιόπη Φράγκου με κατασυκοφάντησε εμφανίζοντάς με ως ρατσιστή, σεξιστή και χυδαιολόγο, προκειμένου να κατασκευαστεί το εις βάρος μου κατηγορητήριο.
Η εν λόγω υπάλληλος διενεργούσε έρανο εντός του Υπουργείου αποκλειστικά υπέρ των λαθρομεταναστών και ουδέποτε υπέρ των Ελλήνων (ρατσισμός κατά των Ελλήνων).
Επίσης, η εν λόγω υπάλληλος έκανε εμμέσως "προπαγάνδα" στους υπαλλήλους υπέρ της αντιχριστιανικής γιόγκα (που διδάσκεται στο γυμναστήριο του Υπουργείου),  επεδιώκοντας τον θρησκευτικό προσηλυτισμό (στον Ινδουισμό και στο Βουδισμό) των υπαλλήλων, με υπόγειο τρόπο.
Επειδή διαμαρτυρήθηκα σε συνελεύσεις του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας για τις παραπάνω ενέργειές της, στοχοποιήθηκα από αυτήν και από την ηγεσία του Υπουργείου.
Η θέση μου σε αργία διαρκεί ήδη πάνω από ενάμιση χρόνο, διότι δεν έκανα "δήλωση μετανοίας" στο αντίχριστο, αντεθνικό και κατοχικό καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως με προέτρεπαν να κάνω, υπάλληλοι του Υπουργείου, ανδρείκελα του Παύλου Πολάκη.
Η πειθαρχική μου δίωξη, είναι στην ουσία πολιτική δίωξη, διότι τόλμησα να εκφράσω τις πολιτικές, θρησκευτικές, φιλοσοφικές και επιστημονικές μου πεποιθήσεις στο κομματοκρατούμενο Υπουργείο Υγείας.
Πολύ σύντομα οι πραγματικοί ρατσιστές, οι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων θα λογοδοτήσουν ενώπιον του Ελληνικού λαού και θα καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία !"

ΥΓ : Σας υπενθυμίζω τη δημόσια αναφορά μου σε ένα από τα μπλογκς που δημοσιεύτηκε :

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_816.html

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός