Τρίτη, Δεκεμβρίου 19

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ

ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ»
Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τΙς πρόθυμες δηλώσεις του «έμφυλου» υπουργού Α-Παιδείας Πουστόγλου ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος εκλογής του μουφτή της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη και η Προδοσία της Θρακης επιβεβαιώθιηκε από τον κατοχικό πορδυπουργό Τσίπρα.
. Ο ελεεινός τσόγλανος παπαρολόγησε για «μια νέα αντίληψη περί ανθρωπισμού» και μετά έλεγε ό,τι ο θρησκευτικός ηγέτης της μειονότητας, δηλαδή του τούρκικου προξενείου θα αναγνωρίζεται αβλεπί από την «ελληνική πολιτεία»
Γίνεται «μασάζ» προετοιμασίας των ραγιάδων για να αποδεχθούν Τούρκο μουφτή στον τόπο τους με κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης , θέμα που έθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγύφτ Ερντογκάν πριν από μία εβδομάδα από την Αθήνα.. Σαν έτοιμος απο καιρό ο αρμοδιος ως ΥΠΕΞ είπε τα σωστά : «Με τον κ. Ερντογάν δεν συζητάμε για τέτοια πράγματα». Ο Κοτζιάς θέλησε να παρουσιάσει την ανακοίνωση περί αλλαγής του τρόπου εκλογής του θρησκευτικού ηγέτη των μουσουλμάνων της Θράκης σαν αυτόφωτο σχεδιασμό της κατοχικης κυβέρνησης. Ομως η σύμπτωση των ανακοινώσεων με την επίσκεψη με περιοδεία στη Θράκη του Ταγύφτ στην Ελλάδα δημιουργεί εύλογους συνειρμούς.

Προφανώς, ο κ. Τσίπρας δεν θα μπορούσε να παραδεχθεί ότι πιθανή αλλαγή στον τρόπο εκλογής του μουφτή γίνεται έπειτα από πιεστική «παρότρυνση» της τουρκικής κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα ωστόσο ειναι το ίδιο για τους ραγιάδες..

Οι Τούρκοι, με κατάρρευση της Λωζάνης, απο θέση μεγαλύτερης ισχύος μέσα στη Θράκη θα θέτουν συνεχως πιεστικότερα τα ζητήματα.. Αναμένεται σύντομα δηλαδή  η συνέχεια της «επικαιροποίησης»της συνθήκης στη Θράκη, αλλά και στο Αιγαίο…
Υποδούλωση των Ελληνων ολοκλήρωση της Εθνοκάθαρσης τους στην Ελλάδα,  η κρεμάλα στους προδότες, 3ος δρομος δεν υπαρχει..

ΣΑ ΔΑΡΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ «ΣΑΝΟ» ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ’ς


https://anaktisis.net/