Τετάρτη, Απριλίου 18

50.000 χιλιάδες ευρώ η ανανέωση γραφείου γι αυτό το τσόκαρο ενώ οι Έλληνες πεινούν με κομμένες συντάξεις


Αυτό το απίθανα, ξεφτιλισμένο γύναιο, το βλαχαδερό των Γιαννιτσών, κόρη ψευτοαριστερού, αστού δικηγόρου, αντιδραστικό υποκείμενο, μεγαλωμένο με τις ανέσεις της αστικής Δημοκρατίας, όπως και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες της υπουργοί, όπως κι ο Αρχικαρσιλαμάς Τσίπρας, μας τό’παιζε αντιμνημονιακή, σ`εκείνη την αλήστου μνήμης μικροσυνέντευξη, με τούς άλλους όψιμους… «αριστερούς» στην παραλία τής Θεσσαλονίκης,  πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση!  Τώρα, ως γνωστόν ο καλο~πούτανος, βολεύτηκε σε μια θεσάρα, που, έκ των πραγμάτων, θάθελε άνθρωπο ειδικού βάρους και εκτοπίσματος και απολαμβάνει τις υψηλόμισθες αντιμισθίες της θέσης τού Ξεφτιλισμένου, πλέον, επί Μνημονιακής, Προτεκτοριακής Ελλάδας, υπουργού, κι απο`δώ πάν και οι άλλοι και `είς υγείαν των ηλίθιων κορόϊδων,  που πίστευαν πώς υπήρχε αριστερά στην Ελλάδα!  Το παρελθόν της είναι γνωστόν στους επαΐοντες…  Καζάκος,  Κατρούγκαλος κ.λ.π.! Τί άλλο να προσθέσει κάποιος;  Ντροπή της… Είναι ακόμη νέα και άπειρη και το μέλλον και η εξέλιξή της θά’ναι τραγική! Έχει ο καιρός γυρίσματα για όλους μας και ιδιαίτερα για βρωμερά Σκουπίδια,  τύπου Αχτσιόγλου….

https://elatora.wordpress.com/2018/01/12/%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1%EF%BB%BF/


Στην προκήρυξη διαγωνισμού προμήθειας επίπλων για τις ανάγκες της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Εργασίας προχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου Το κόστος μάλιστα δεν είναι και τόσο χαμηλό, καθώς διατέθηκαν 50.000 ευρώ, σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου».


Στα τέλη Ιουλίου δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του συνοπτικού διαγωνισμού. προϋπολογισμού 48.000 ευρώ, για 40 γραφεία, 50 καθίσματα εργασίας και οκτώ διευθυντικές πολυθρόνες. Η διαδικασία αφορά, επίσης, οκτώ καθίσματα επισκέπτη για τα διευθυντικά στελέχη, δύο τραπέζια διασκέψεων, 24 καθίσματα διασκέψεων, 30 καθίσματα επισκεπτών, 45 τροχήλατες συρταριέρες, 42 βιβλιοθήκες και 20 καλόγερους.

πηγη