Παρασκευή, Απριλίου 20

ΗΘΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ - Αριστερός πρωθυπουργός προβιβάζει τη γυναίκα του από δασκάλα σε ..καθηγήτρια στο ΕΜΠ

Τσίπρας - Μπαζιάνα - Η ΑΙΩΝΙΑ ξεφτίλα της αριστεράς!
Να δεις που για αυτό έφτιαξαν τη διαστημική υπηρεσία του Παππά, για να μετράνε τα άλματα της Μπέτυς με ταχύτητα φωτός: ...από το σχολείο της επαρχίας, καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο.
Θερμά συγχαρητήρια στη σύζυγο του Πρωθυπουργού, κυρία Μπαζιάνα, που με το ΦΕΚ (Τεύχος β) 1225/2-4-2018 τη Μεγάλη Δευτέρα μετατράπηκε από απλή διοικητική υπάλληλος, σε Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Και Καθηγήτρια Ά βαθμίδος της εύχομαι!
Δε μπορώ να πω, καλά μας φρόντισε κι εμάς ο καλός της!
Και ό,τι είχε μείνει από το ελληνικό πανεπιστήμιο διέλυσε και το βίο αβίωτο μας έκανε και στις οξαποδώ χώρες μας έστειλε.
Εκεί, που μας θεωρούν ανθρώπους και μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάλουμε γλυκό ψωμάκι, να σταδιοδρομήσουμε στα πανεπιστήμια τους και να μεγαλώσουμε κι άλλο τους δείκτες τους με τις δημοσιεύσεις μας.

Και βέβαια, τέτοιες που είμαστε καλά μας έκανε!
Το σωστό για μια γυναίκα άλλωστε είναι να σταδιοδρομεί στην πλάτη του ανδρός της, όχι να παλεύει με τις δυνάμεις της, ορίστε μας! 

Μάθατε όλες ανεξαρτησία και τέτοια, είχατε και στο χωριό σας ανεξαρτησία που κάνατε γαλιφιές στον κύρη του σπιτιού για να σας δώσει λεφτά να πάρετε ένα μέτρο τσίτι να ραφτείτε.

Εύγε στην κ. Μπαζιάνα, μιλάμε για αστρονομική πρόοδο!

Να δεις που για αυτό έφτιαξαν τη διαστημική υπηρεσία του Παππά, για να μετράνε τα άλματα της Μπέτυς με ταχύτητα φωτός:
...από το σχολείο της επαρχίας, καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο.
Irene Agapidaki




Η Περιστέρα Μπαζιάνα εν κρυπτώ παίρνει προαγωγή στο ΕΜΠ

Προ ολίγων ημερών (με το ΦΕΚ (Τεύχος β) 1225/2-4-2018) -για την ακρίβεια τη Μεγάλη Δευτέρα- μετατράπηκε από απλή διοικητική υπάλληλος, σε Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ας θυμηθούμε για ακόμα μια φορά τη φράση της κ.Μπαζιάνα σε πρόσφατη συνέντευξη της:


“Ας κριθώ γι’ αυτό που είμαι και γι’ αυτό που πράττω, όχι για τον σύζυγό μου. Μια τέτοια αντίληψη είναι υποτιμητική για κάθε γυναίκα”.

Το ΦΕΚ λοιπόν αναφέρει:

Ένταξη μονίμου υπαλλήλου, σε θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.).

Η μόνιμη υπάλληλος του Ιδρύματος, Μπαζιάνα Περiστέρα του Αχιλλέα, σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και σε μόνιμη θέση της Α ́ βαθμίδας, ΠΕ Κατηγορίας, του Τομέα «Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.

Η ως άνω οργανική θέση ένταξης συνιστάται με μετατροπή της οργανικής θέσης που κατέχει.

(Αριθμ. βεβ. Γ.Δ.Ο.Υ. / Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: 61/3.1.2018).




 

 https://politika-gr.blogspot.gr/2018/04/blog-post_