Κυριακή, Απριλίου 15

Η Meghan Markle θα μεταμορφώσει τη βασιλική οικογένεια!

Η Meghan Markle θα μεταμορφώσει τη βασιλική οικογένεια!
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα αποτελέσουν ένα δεσμευμένο σε σκοπούς ζευγάρι που θα επανακαθορίσει την εικόνα της βρετανικής μοναρχίας, εκτιμά ο Andrew Morton, ο βιογράφος της 36χρονης Αμερικανίδας, σε συνέντευξή του στο AFP.

Μετά τον γάμο της στις 19 Μαΐου, η 36χρονη Meghan θα είναι μέλος των «Fantastic Four, της νέας γενιάς του πυρήνα της βασιλικής οικογένειας, που επιθυμεί να συντείνει στη μεταμόρφωση του οίκου των Ουίνδσορ, υπογραμμίζει ο συγγραφέας.


«Η Meghan και ο Harry θα αποτελούν ένα ζευγάρι που θα ασκεί μεγάλη επιρροή. Μαζί μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες αλλαγές», δήλωσε ο Morton του οποίου η μη εγκεκριμένη από τη Meghan Markle βιογραφία «Meghan: A Hollywood Princess» («Μέγκαν: Μια Πριγκίπισσα του Χόλιγουντ») κυκλοφορεί αύριο.
«Θα θεωρούνται πολύ πιο μαχητικοί και προσηλωμένοι στη δράση τους σε σχέση με τα προηγούμενα βασιλικά ζευγάρια», εκτιμά ο συγγραφέας που είχε συναντήσεις με δεκάδες φίλους του ζεύγους και μέλη της βασιλικής οικογένειας για να αντλήσει το υλικό του βιβλίου του.


Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο ίδιος προβλέπει ότι ο Harry και η Meghan θα είναι «η εικόνα» της βασιλικής οικογένειας στις χώρες της Κοινοπολιτείας, κυρίως στην Αφρική, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του Harry, ο πρίγκιπας William, 2ος στη σειρά διαδοχής, και η σύζυγός του Kate, θα εκπροσωπούν τη μοναρχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι παρατηρητές της βασιλικής οικογένειας κοιτάζουν πλέον το μέλλον και προβλέπουν βαθιές αλλαγές στη μοναρχία. «Αυτό το μέλλον θα διαμορφωθεί από τον William, τον Harry, την Kate και τη Meghan, δηλαδή από τους "Fantastic Four"».


Στο βιβλίο του, ο συγγραφέας επικαλείται μια από τις παιδικές φίλες της Αμερικανίδας: «ήταν καταγοητευμένη από τη βασιλική οικογένεια. Ήθελε να είναι κάτι σαν Diana Νο2».
Με ευγλωττία και σύνεση
Ωστόσο, για τον συγγραφέα που έχει γράψει επίσης τη βιογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας «Diana, η αληθινή της ιστορία», δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ της συνεσταλμένης 20χρονης που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο και της 36χρονης ηθοποιού του Χόλιγουντ.
Ο Morton σκιαγραφεί την εικόνα της Αμερικανίδας: Γυναίκα φιλόδοξη και σκληρά εργαζόμενη, με ισορροπημένη προσωπικότητα, που έκανε λαμπρή καριέρα ηθοποιού και blogger μέχρι που έγινε εκπρόσωπος του ΟΗΕ.
«Φαίνεται γυναίκα μειλίχια, που διαθέτει ευγλωττία και σύνεση», τονίζει.
Ωστόσο, η Meghan θα κληθεί να περιορίσει δεσμεύσεις που εθελοντικά ανέλαβε κατά το παρελθόν, μόλις ενταχθεί επίσημα στη βασιλική οικογένεια, η οποία επιδεικνύει πάντα την πολιτική της ουδετερότητα. Από την άλλη η Meghan «ξέρει ακριβώς πού πατάει», εκτιμά ο Μόρτον.


Όσο για το ίδιο το ζευγάρι, ο Andrew Morton εκτιμά ότι ο πρίγκιπας Harry «έχει να κερδίσει περισσότερα». «Μαζί της, ο πρίγκιπας συνειδητοποίησε ότι βρήκε το σωστό πρόσωπο. Ξέρει ότι εκείνη μπορεί να τον βοηθήσει να γίνει ο άνδρας που ήθελε πάντα να είναι».
Ο βιογράφος θεωρεί εξαίσιο ότι η Meghan, επιφυλακτική από τη φύση της, βγήκε γρήγορα δύο ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι και αποφάσισε να πάει μαζί του στην Μποτσουάνα για διακοπές στην αρχή της σχέσης τους. «Ορισμένοι δυσαρεστήθηκαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ», θυμίζει ο Andrew Morton. «Ήταν η τέταρτη γυναίκα που ο Harry έπαιρνε μαζί του στο σαφάρι».
Ωστόσο ο Harry, σεβόμενος τις παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας, ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη της βασίλισσας για τον γάμο του. «Πριν από μερικά χρόνια, νεαρός ων καθώς έπινε και τρίκλιζε στα κλαμπ», η βασίλισσα θα ήταν «πολύ πιο διστακτική» στην ιδέα να δει τον Harry  να παντρεύεται μια διαζευγμένη αμερικανίδα ηθοποιό, εκτιμά ο συγγραφέας.
Ο βιογράφος στέκεται επίσης στον προηγούμενο δεσμό της Meghan Markle με τον ηθοποιό και παραγωγό του Χόλιγουντ Trevor Engelson. Το ζευγάρι επισφράγισε την επταετή σχέση του με γάμο. Ενώ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2011, η Meghan απέσπασε λίγο αργότερα πρωταγωνιστικό ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits» και μετακόμισε από το Λος Αντζελες στο Τορόντο, στον Καναδά όπου γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς.


Τον Αύγουστο του 2013 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο. Η ηθοποιός ήταν η αιτία της λύσης του γάμου. «Αυτός ο γάμος δεν της ταίριαζε, ήθελε να προχωρήσει σε κάτι καλύτερο, είπε ένας από τους φίλους της», υπογραμμίζει ο Morton.govastileto.gr...