Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17

ΕΧΘΡΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ

Συνέλληνες

-Στις 10-12 Δεκεμβρίου 2018 η μισελληνική κυβέρνηση του παναθλίου κομμουνιστή κατ’ όνομα Έλληνα πρωθυπουργού Τσίπρα υπέγραψε στο
Μαρακές του Μαρόκου το σύμφωνο της ελεύθερης μετανάστευσης στην χώρα μας ασιατών και αφρικανών, ενώ οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες αρνήθηκαν να το υπογράψουν.
Η επικύρωση θα
γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2018. Γίναμε μειοψηφία στην πατρίδα μας. ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

-Ελληνοποιήθηκαν 300.000 λαθρομετανάστες για τις εκλογές.

-Οι γυφτοσκοπιανοί μιλάνε για την Μακεδονία του Αιγαίου, ξήλωσαν 150 πυραμίδες των συνόρων και θεωρούν την Μακεδονία δική τους, τους αναγνωρίσαμε την ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα, και όλα αυτά είναι δώρο της ελεεινότατης κομμουνιστικής Ελληνικής κυβέρνησης.

-Αδιαφορεί αν ο ναρκομανής Αλβανός πρωθυπουργός αρπάζει τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών και οι αιμοσταγείς τσάμηδες τρομοκρατούν την Ελληνική μειονότητα.

-Μάζεψε όλες τις καθαρίστριες και τις έκανε υπουργούς και ευρωβουλευτές και έτσι γινόμαστε το τσίρκο και γελάει η Ευρώπη με το κατάντημά μας.

-Καταρράκωσε αξίες και θεσμούς και μετέβαλλε την χώρα στο προλεταριάτο της Ευρώπης.

-Όποιος διαφωνεί μαζί του είναι φασίστας, χρυσαυγίτης, εθνικιστής και μόνο οι εγκληματίες κομμουνιστές στους οποίους ανήκει και το ανδρείκελο του εβραίου Σόρος είναι καλοί πατριώτες.

Τα κίτρινα γιλέκα των Γάλλων γονάτισαν το ανδρείκελο του Ρότσιλδ, εμείς  δεν έχουμε γιλέκα γιατί, κάνουμε κόμματα και οι υγιείς δυνάμεις έχουν γίνει χίλια κομμάτια, με αποτέλεσμα το ψυχασθενές  ερπετό του Σόρος να οδηγεί την Ελλάδα στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ  τελείως ανενόχλητο.

Φοίβος
 ksipnistere.com