Δευτέρα, Ιανουαρίου 6

Με ΚΥΑ καθορίζεται εθνικός κατάλογος με τις ασφαλείς χώρες καταγωγής των αιτούντων άσυλο

Με την ΚΥΑ που συνυπογράφουν οι υπουργοί Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζονται ως ασφαλείς δώδεκα χώρες προέλευσης:
η Γκάνα, η Σενεγάλη, το Τόγκο, η Γκάμπια, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία, η Αλβανία, η Γεωργία, η Ουκρανία, η Ινδία και η Αρμενία.






Και όλες αυτές οι ορδές από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία και δεν συμμαζεύονται πόσες άλλες χώρες, ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΣΥΛΟ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ;;;

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ, ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΤΩΜΑΤΑ;;;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, εξαιρουμένων των Ινδών και με επιφύλαξη... ανάλογα με το θρήσκευμα και τα έθιμα που έχουν.

Η μόνη χώρα που έχει απ' όλες τις προαναφερόμενες, πολιτισμό, είναι η Ινδία, (όχι στο σύνολό της) και οι Ινδοί, οι οποίοι μέχρι σήμερα, ουδέποτε δημιούργησαν προβλήματα σε πλήρη αντίθεση με τους Αλβανούς - Γεωργιανούς και λοιπούς μαφιόζους.

Κύριοι υπουργοί, κάποια στιγμή, θα τιναχτεί η βαλβίδα ΟΡΓΗΣ της κοινωνίας, και θα ψάχνετε λαγούμι να κρυφθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΚΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ, ΜΜΕ...



Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Στον Μαραθώνα, ζουν εδώ και δεκαετίες, περίπου 10.000 Ινδοί και μέχρι σήμερα, δεν δημιούργησαν προβλήματα.







Δημοσιεύτηκε η κοινή υπουργική απόφαση που καθορίζει εθνικό κατάλογο με τις ασφαλείς χώρες καταγωγής των αιτούντων άσυλο.

Με την ΚΥΑ που συνυπογράφουν οι υπουργοί Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζονται ως ασφαλείς δώδεκα χώρες προέλευσης: η Γκάνα, η Σενεγάλη, το Τόγκο, η Γκάμπια, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία, η Αλβανία, η Γεωργία, η Ουκρανία, η Ινδία και η Αρμενία.

Σύμφωνα με το άρθρο 87 του νέου νόμου 4636/2019 για το άσυλο, μια χώρα μπορεί να χαρακτηριστεί ασφαλής για τον αιτούντα μόνο εφόσον αποδειχθεί μετά την εξέταση της αίτησης ότι ο αιτών «δεν επικαλείται σοβαρούς λόγους για να θεωρηθεί ότι η χώρα δεν είναι ασφαλής χώρα καταγωγής για τον ίδιο».

Ο νέος νόμος προβλέπει ότι η αίτηση ασύλου ατόμου που προέρχεται από ασφαλή χώρα καταγωγής εξετάζεται με ταχύρρυθμη διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα τη σύντμηση των προθεσμιών εξέτασης του αιτήματος.



Πηγή
 http://www.ksipnistere.com/2020/01/blog-