Τετάρτη, Φεβρουαρίου 3

Καμμιά τους δεν ερωτεύεται υδραυλικό. Μόνο χορηγό καναλάρχη ή επώνυμο γόνο

Τουλαχιστον η Μarilyn το ειχε παραδεχτει

Αραδιάζει και δυο τρία κουτσούβελα για να έχει εγγυημένο εισόδημα από τις διατροφές μέχρι τον αιώνα τον άπαντα

Τουλάχιστον η Μarilyn το είχε παραδεχτεί

Όσο το εγχώριο #metoo κίνημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς έρχεται κι άλλων showbiz κλάδων η σειρά, εμείς αναρωτιόμαστε αν θα μιλήσουν ποτέ κάποια άλλα κορίτσια, τα γνωστά και μη εξαιρετέα, που ξεκίνησαν από “πεταλουδίτσες” κι έφτασαν να γίνουν πρώτης γραμμής τηλεοπτικά brand names.

Γράφει η Τζέλλα Δελαφράγκα

Γιατί κάθε ένα όμορφο κορίτσι που καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχει ένα άλλο πρόθυμο να τα δώσει όλα, για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά προτίμηση στην τηλεόραση, ως παρουσιάστρια -γιατί, εδώ που τα λέμε, στο θέατρο, ό,τι και να κάνεις, χρειάζεται να έχεις και λίγο ταλέντο. Στην τηλεόραση δεν είναι απαραίτητο. Κάπως έτσι βγήκε και η παροιμία «άλλες κούτσα, κούτσα κι άλλες θου Κύριε»…

Αυτές οι θου Κύριε, που λέτε, ξεκινάνε από βίζιτες -αυτοαποκαλούμενα μοντέλα- κι ανάλογα με τα γόνατα πάνω στα οποία θα προσγειωθούν, μπορεί να φτάσουν μέχρι και το ύπατο αξίωμα της κεντρικιάς. Αλλά κι αν ακόμα δεν τα καταφέρουν να πάρουν δική τους εκπομπή στην τηλεόραση, όλο και κάποιος διευθυντής ή κανένας μεγαλοδικηγόρος θα βρεθεί για να τον παντρευτούν και να αρχίσουν να το παίζουν ξαφνικά μανούλες.

Γιατί η έξυπνη η “πεταλουδίτσα”, δε σταματάει στην εκπομπή και στο γάμο. Αραδιάζει εκεί πέρα και δυο τρία κουτσούβελα για να έχει εγγυημένο εισόδημα από τις διατροφές μέχρι τον αιώνα τον άπαντα, αν τυχόν γίνει καμιά στραβή. Αν πάλι γίνει η στραβή κι επιπλέον ο δικός της χρεοκοπήσει, το μοναστήρι να ‘ν’ καλά: βρίσκει άλλον και γαϊδουροδένει με άλλη μια εγκυμοσύνη.

Διότι πώς αλλιώς εξηγείται όλες αυτές, οι επώνυμες και προβεβλημένες, πρώην μοντέλα ως επί το πλείστον, να «ερωτεύονται» πάντα πλούσιους sugar daddies και ποτέ έναν συνομήλικό τους υδραυλικό, ας πούμε.

Όχι, δεν τις τραβάει ο υδραυλικός με τις πλατάρες και τα δυο μέτρα μπόϊ. Αυτές που λέμε, γοητεύονται από ηλικιωμένους κοντόχοντρους κοιλαράδες, που, όλως τυχαίως, συμβαίνει να είναι από διευθυντές μέχρι καναλάρχες.

Εάν δεν τα καταφέρουν στα ΜΜΕ θα χτυπήσουν επώνυμο γόνο με βίλα στη Μύκονο-εδώ όπου στη συνέχεια σπιτώνουν τον Αλβανό εραστή.

Και τι κάνουν μαζί τους; θα αναρωτηθεί ίσως κάποιος. Α, πολλά πράγματα. Φαντασία να υπάρχει. Άλλος τους ζητάει να σταθούν απέναντί του στο γραφείο και να του δείξουν το βρακάκι τους. Άλλος τρελαίνεται να τις βλέπει να βρέχουν το βρακάκι τους ή και να τον «ποτίζουν». Άλλος απλώς δεν θέλει να φοράνε βρακάκι. Και κάποιος άλλος τις θέλει μόνο για βιτρίνα οικογενειάρχη, γιατί του πέφτει βαρύ το outing. Ελπίζω να καταλάβατε και να μη θέλετε να κάνω και κακά μου.

Γιατί σε αυτά τα σκ@τ@ κολυμπάνε όλες αυτές που ξεπλένουν τη βρώμα τους κάτω από λαμπερούς προβολείς, αγκαλιά με δυο τρία ροδομάγουλα νήπια και με καβάτζα τις παχυλές διατροφές, συν κάτι ανανεωμένα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Εξαιτίας τους μεταφράστηκε η σεξουαλική παρενόχληση ως ευκαιρία καριέρας και εξαιτίας τους υπέστησαν όσα καταγγέλλουν σήμερα οι άλλες.

Θα πει κανείς ότι αυτή η ιστορία είναι τόσο παλιά όσο κι ο ίδιος ο κόσμος. Πράγματι, τρίζει ακόμη ο περίφημος «καναπές του casting» στο Hollywood.

Μόνο που η πρώτη διδάξασα, η Marilyn και το παραδέχτηκε δημόσια («I’ll never have to suck another Jewish dick again!») και το πλήρωσε με τη ζωή της. Οι δικές μας…;

https://kourdistoportocali.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .