Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Αισχρή επίθεση του Βασίλη Οικονόμου στους πολίτες για τις διακοπές ρεύματος!

ΕΡΤ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου κατάφερε «να βγάλει από τα ρούχα τους» ακόμα και δημοσιογράφους της κρατικής ΕΡΤ με τα σχόλιά του για τους λογαριασμούς ρεύματος και τις χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης στις οποίες προχωρούν οι πάροχοι, επειδή ο κόσμος δυσκολεύεται να πληρώσει τις εξοντωτικά υπέρογκες οφειλές λόγω και της ληστρικής ρήτρας

αναπροσαρμογής.

Κατά τον βουλευτή, ο οποίος ανήκει σε ένα κόμμα που και έχει τεράστια χρέη και δεν τα πληρώνει, «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του»!

Μιλάμε για απύθμενο θράσος και χυδαία πρόκληση κατά των πολιτών και όπως επεσήμανε εκ των παρουσιαστών της ΕΡΤ, το ρεύμα ποτέ δεν ήταν τζάμπα, είναι κάτι για το οποίο ο κόσμος πληρώνει και χρυσοπληρώνει.

Πηγή: newsbreak.gr

https://theflagreport.com/aischri-epithesi-tou-vasili-oikonomou-stous-polites-gia-tis-diakopes-revmatos/

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share this...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.