Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Νίκος Ανδρουλάκης: Έπαθε ρήξη χιαστού παίζοντας μπάσκετ

Νίκος Ανδρουλάκης: Έπαθε ρήξη χιαστού παίζοντας μπάσκετ

Σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος χτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ζάππειο την ώρα που έπαιζε μπάσκετ στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος.

Όπως διαπιστώθηκε υπέστη ρήξη χιαστού και όχι διάστρεμμα κάτι τι οποίο ανέφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις. Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν ο Νίκος Ανδρουλάκης να χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο

για να αποκαταστήσει το πρόβλημα πράγμα που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Πρώτα πάντως Θα υποβληθεί σε μια σειρά και από άλλες εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Αίθριο του Ζαππείου  και η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γίνει κανονικά με κάποιες όμως τροποποιήσεις. 

zougla.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.