Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΚΙΝΣ


Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΚΙΝΣ

Πιθανότατα την Τρίτη θα έρθει στην Αθήνα ο Ντορόν Πέρκινς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Ντορόν Πέρκινς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα και πιθανότατα την Τρίτη (το αργότερο την Τετάρτη) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης.

Ο 29χρονος γκαρντ έρχεται για να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη και θα είναι διαθέσιμος ακόμη και για το ματς της Παρασκευής απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, εφόσον φυσικά επιλέξει κάτι τέτοιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Πάντως δεν θα χρειαστεί χρόνο, καθώς προέρχεται από φουλ σεζόν στην Κίνα, όπου είχε 14,4 πόντους, 6,8 ασίστ και 6,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του γονάτου του μετά τον προ διετίας σοβαρό τραυματισμό σε αγώνα με τη Μακάμπι.

Με την προσθήκη του Πέρκινς ο Ολυμπιακός αποκτά έναν παίκτη με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο (έχει αγωνιστεί σε Μακάμπι και Καντού), εξαιρετικό αμυντικό, ικανό οργανωτή και σκόρερ από ντράιβ, αλλά όχι τόσο από μακρινό σουτ.
olympiacos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .