Ιδιαίτερα επικριτικός και καυστικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε πως η Αγγελική Ηλιάδη θα πάει… άπατη στον ελληνικό τελικό επιλογής τραγουδιού για τη Eurovision!
«Η Αγγελική Ηλιάδη δεν έχει να μας πει κάτι και συμφωνώ με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το τραγούδι της» είπε ο Θανάσης.

Πηγή: protothema
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .