Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

Η στοιχομυθία Τσίπρα-Στουρνάρα , όπως καταγράφθηκε από το σούπερ κοριό της ΕΥΠ!


"Γιατί με φώναξες στο Μαξίμου, ρε ...Βλάκα? Για να νομίσουνε τα ζώα ότι έχεις το πάνω χέρι?"
"Δεν γινότανε αλλιώς Γιάννη, καταλαβαίνεις, θα έχανα εντελώς το κύρος μου...."
"Κι' αυτες οι μαγκιές με τους οικονομικούς εισαγγελείς και τις εφόδους στην εταιρία της γυναίκας μου, τι τις ήθελες ρε ηλίθιε? Εγώ στην δημιουργία Τράπεζας του Σύριζα, για δανεικά κι' αγύριστα στα κολλητάρια σου, δεν συναινώ...

Μπορείς μωρή μούμια να με καταργήσεις? Τον Ντράγκι τον ρώτησες?"
"Ηρέμησε βρε Γιάννη μου, μια επικοινωνιακή πλακίτσα κάνανε τα παιδιά, βγήκε και η ΑΥΤΗ και είπε ότι... αντιστέκεσαι και εκβιάζεις και καταλαβαίνεις,,,"
"Οχι δεν καταλαβαίνω ρε παλιομαλάκα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.Θες να βγώ αύριο και να δώσω στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τα χάλια της ελληνικής οικονομίας, θες να πώ ότι αν δεν κάνετε αυτά που σας λένε οι τροϊκάνοι, αντί για υποδόση θα πάρετε τ' αρχίδια τους? Θες να πώ στον Ντράγκι ότι εγώ φεύγω και το καλύτερο που θάχει να κάνει, είναι να πάψει να στηρίζει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και να κλάσεις μέντες?
Τι θες βρε καριόλη, πές μου..."
"Τίποτα το ιδιαίτερο Γιάννη μου, απλώς όταν τελειώσει η συνάντηση να πούμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εμπιστοσύνης, μεταξύ της κυβέρνησης και της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος και ότι η συνάντηση μας έγινε, για να εξετάσουμε την πορεία της ελληνικής οικονομίας"
"Κι ήτανε ανάγκη να με κουβαλήσεις στου Μαξίμου, μωρή ρόμπα,για τα ...αυτονότητα?
Τέλως πάντων, πρόσεχε..."

* Η στοιχομυθία Τσίπρα-Στουρνάρα , όπως καταγράφθηκε από το σούπερ κοριό της ΕΥΠ.

Κι' αν πέσω έξω, χέστε με...
sibilla-gr-