Πέμπτη, Οκτωβρίου 6

Κυβέρνηση & αντιπολίτευση πρωταγωνιστούν στο «ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ» ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά
Για άλλη μία φορά η Αξιωματική Αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας συμπαρατάσσεται με την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και ψηφίζουν μαζί υπέρ του νομοσχεδίου για την «Αυτόματη Ανταλλαγή Πληροφοριών Χρηματοοικονομικών Λογαριασμών» μεταξύ κρατών.
Οι «Ιέρειες του Φιλελευθερισμού» σβήνουν με την ψήφο τους και τα τελευταία ίχνη ελευθερίας που έχουν απομείνει στους Έλληνες πολίτες. Αυτά της προσωπικής τους ζωής και των συναλλαγών τους.


Με την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου, τα οικονομικά στοιχεία και συναλλαγές των Ελλήνων – διεθνώς – μπορούν να μεταδοθούν σε οποιοδήποτε «νόμιμο» ενδιαφερόμενο. Επιπρόσθετα, οι Οικονομικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα μπορούν σε πραγματικό χρόνο να έχουν πληροφορίες για οποιονδήποτε επιθυμούν.
Ο Συριζαίος Υπουργός Οικονομικών κ.Τρύφων Αλεξιάδης δήλωσε ότι θα ενισχυθεί η «εξεύρεση της φορολογητέας ύλης όπου και αν βρίσκεται».Δηλαδή ο σκοπός της φορολόγησης των πάντων πλέον είναι “über alles” για την Κυβέρνηση. Αλλά έτσι δίνεται το ελεύθερο σε οποιοδήποτε «μάτι» άλλης Κυβέρνησης να έχει πρόσβαση στα Οικονομικά στοιχεία των Ελλήνων.
Το αλισβερίσι της πληροφορίας ατομικών δεδομένων, και η λειτουργία ενός Παγκόσμιου Μεγάλου Αδελφού που θα μας εποπτεύει όλους μέσω των εξαναγκαστικών ηλεκτρονικών συναλλαγών που θα κάνουμε, είναι πραγματικότητα.
Στον βωμό της φοροείσπραξης, οι ατομικές μας ελευθερίες βάλλονται πανταχόθεν. Με την στήριξη τόσο της αριστερής Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και των υπολοίπων κομμάτων. Η προφητεία του Εθνεγέρτη Κοσμά Αιτωλού που είχε πει «Θα δεθεί όλος ο κόσμος με ένα σύρμα» παρακολουθούμε να υλοποιείται. Χωρίς να μπορούμε να προστατέψουμε πλέον το σημαντικότερο αγαθό: την Ελευθερία μας.http://neadexia.gr